Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni koltuk aldığını görmek

Rüyada yeni koltuk aldığını görmek

Rüyada yeni koltuk aldığını görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, hükmünün geçmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni koltuk aldığını gördüyseniz:

  • Sizi üne veya başarıya taşıyabilecek yolda emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Rüyada yeni koltuk aldığını görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni koltuk takımı aldığını görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada başkasının koltuk altı kılını görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı tıraş etmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, mutlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıllı koltuk altı görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek kendini yiyip bitireceğine, işlerin de yolunda gideceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını aldığını görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments