Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yara sarmak

Rüyada yara sarmak

Rüyada yara sarmak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yara sarmak gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek her konuyu sonuna kadar incelemelisiniz.

Rüyada birinin yarasını sarmak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yara sarmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü halıya sarmak geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, şansının hep açık olacağına, karamsar ve umutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada saç sarmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada siyah ip sarmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada sigara böreği sardığını görmek insanlardan uzaklaşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına inanılır.

Rüyada karınca sarmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada beyaz lahana sarmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments