Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yanına uzanmak

Rüyada ölünün yanına uzanmak

Rüyada ölünün yanına uzanmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, önemli bir makama terfi alacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada ölünün yanına uzanmak gördüyseniz:

  • Belli konularda daha rahat veya bilinçli ilerlemenize yardım edebilecek işaretler kendini göstermeye başlayabilir.

Rüyada ölünün yanına uzanmak maddi zarar edeceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yanına uzanmak birçok firmadan iş teklifi geleceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin yanına uzanmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına tabir olunur.

Rüyada yan yana uzanmak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle yan yana uzanmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına alamet eder.

Rüyada çimlere uzanmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta uzanmak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, makamını kaybedeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada yatakda uzanmak iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments