Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yanına uzanmak

Rüyada sevdiğinin yanına uzanmak

Rüyada sevdiğinin yanına uzanmak rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, doğru bir karar verileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin yanına uzanmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yeni bağlantılar kurmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğinin yanına uzanmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına alamet eder.

Rüyada ölünün yanına uzanmak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin yanına uzanmak uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle yan yana uzanmak sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına rivayet eder.

Rüyada yan yana uzanmak ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle uzanmak rahatının bozulacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Rüyada birinin dizine uzanmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, işlerinin sarpa saracağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kumsala uzanmak maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments