Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yan yana uzanmak

Rüyada yan yana uzanmak

Rüyada yan yana uzanmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yan yana uzanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya olayları zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada yan yana uzanmak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada biriyle yan yana uzanmak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin yanına uzanmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına inanılır.

Rüyada ölünün yanına uzanmak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanına uzanmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yan yana mezar görmek toplum için faydalı işler yapacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla yan yana olmak maddi kaynakların zarar göreceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, tecrübe sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana gelmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments