Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alışveriş görmek

Rüyada alışveriş görmek

Rüyada alışveriş görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, maddi zarar edeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada alışveriş gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ya da çalıştığınız yerde bazı değişiklikler yaparak masrafları kısabilirsiniz.

Rüyada kantinden alışveriş yapmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, iş kaybı yaşayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada alışveriş yapmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, bol muhabbette olacağına, ticarete atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına inanılır.

Rüyada pazarda alışveriş yapmak mali krize gireceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, süzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğün alışverişi yapmak büyük ve güzel işler yapacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada düğün alışverişine çıkmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, dünya malı edineceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine alamet eder.

Rüyada pazarda alışveriş yaptığını görmek şerefli bir hayat süreceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments