Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kantinden alışveriş yapmak

Rüyada kantinden alışveriş yapmak

Rüyada kantinden alışveriş yapmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, borçlanacağına, zor bir döneme gireceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kantinden alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kantinden alışveriş yapmak önemli sorumluluklar alacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, geçim derdinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada üniversite kantini görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işarettir.

Rüyada kantine gitmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, çoluk çocuğa karışacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kantin işletmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına delalettir.

Rüyada kantin görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada okul kantini görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada nişan için alışveriş yapmak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ucuz alışveriş yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments