Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üzerinde beyaz gömlek görmek

Rüyada birinin üzerinde beyaz gömlek görmek

Rüyada birinin üzerinde beyaz gömlek görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada birinin üzerinde beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Yanlışlığa yer bırakmamalısınız.

Rüyada beyaz erkek gömleği görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz gömlek adam görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli beyaz gömlek görmek kime danışacağını bilemez olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, imkânların günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek vermek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek erkek görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, büyük bir özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını beyaz gömlekle görmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments