Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını beyaz gömlekle görmek

Rüyada arkadaşını beyaz gömlekle görmek

Rüyada arkadaşını beyaz gömlekle görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını beyaz gömlekle gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanız sorun yaratabilir.

Rüyada arkadaşını beyaz gömlekle görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, her açıdan farklılıklar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının gömleğini giymek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz gömlek yakmak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, dertlerine derman arayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni beyaz gömlek almak durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada mavi beyaz gömlek görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments