Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlek adam görmek

Rüyada beyaz gömlek adam görmek

Rüyada beyaz gömlek adam görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, yönetici makamına geleceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, çözüm yolları bulamayacağına delalettir.

Rüyada beyaz gömlek adam gördüyseniz:

  • Enerjiniz yenileniyor.

Rüyada beyaz gömlekli adam görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına delalettir.

Rüyada beyaz gömlek giyen adam görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, bütçesinin genişleyeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz gömlek adam görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gömlekli adam görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine beyaz gömlek vermek para sıkıntısının olmayacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek kafasının karışacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeni beyaz gömlek almak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz gömlek giymek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments