Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına kaynar su döküldüğünü görmek

Rüyada ayağına kaynar su döküldüğünü görmek

Rüyada ayağına kaynar su döküldüğünü görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine delalettir.

Rüyada ayağına kaynar su döküldüğünü gördüyseniz:

  • Sağlığınız veya maddi durumunuzla ilgili bir tartışma büyüyebilir.

Rüyada ayağına kaynar su döküldüğünü görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine delalettir.

Rüyada kaynar su aktığını görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, işinde profesyonel kimse olacağına işaret eder.

Rüyada kaynar su görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine kaynar su dökmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına işarettir.

Rüyada birinin üzerine kaynar su dökmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına tabir olunur.

Rüyada kaynar suya girmek atılan adımların zorluk yaratacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyu kaynarken görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına delalet eder.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek ticaret hayatına atılacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments