Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin turşu kurduğunu görmek

Rüyada birinin turşu kurduğunu görmek

Rüyada birinin turşu kurduğunu görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin turşu kurduğunu gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu gözden geçirebilir bilgi arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada turşu kurduğunu görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin turşu kurduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada acı turşu biber yemek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birine turşu yedirmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada karışık turşu görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, zorlukların günden güne artacağına, bir bebek sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada badem turşusu görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına yorulur.

Rüyada turşu kabı görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına işarettir.

Rüyada turşu kavurmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, husumetlerin başgöstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments