Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu kavurmak

Rüyada turşu kavurmak

Rüyada turşu kavurmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, daima önüne bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada turşu kavurmak gördüyseniz:

  • Kendikendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada turşu kavurmak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin helva kavurduğunu görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada balık kavurmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına yorulur.

Rüyada un helvası kavurmak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, her şeyin ters gideceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre delalet etmektedir.

Rüyada ceviz kavurmak genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, üzüleceğine, yıkılacağına inanılır.

Rüyada badem kavurmak yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, her zaman el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada tuz kavurmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ciğer kavurmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments