Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu kurduğunu görmek

Rüyada turşu kurduğunu görmek

Rüyada turşu kurduğunu görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Rüyada turşu kurduğunu gördüyseniz:

  • Yeni maddi çıkış yolları söz konusu olabilir.

Rüyada birinin turşu kurduğunu görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalettir.

Rüyada turşu kurduğunu görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sayılacağına ve sevileceğine, malını ve canını riske edeceğine inanılır.

Rüyada turşu satmak kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına işaret eder.

Rüyada domates turşusu görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada armut turşusu görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada turşuluk salata görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada turşu biber yemek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, hayatının yoluna gireceğine, önünün kapanacağına işarettir.

Rüyada acı turşu biber görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, günaha gireceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments