Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine turşu yedirmek

Rüyada birine turşu yedirmek

Rüyada birine turşu yedirmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada birine turşu yedirmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanın beklentileri sizin beklentilerinizle uyuşmayabilir.

Rüyada turşu yediğini görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine yorulur.

Rüyada birine turşu yedirmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, iyileşme göstereceğine, yolunda huzurla devam edeceğine yorulur.

Rüyada salatalık turşusu yediğini görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada başkasının turşu yediğini görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, adını kirleteceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada biber turşusu yediğini görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının turşu yediğini görmek onu hayallerine kavuşturacağına, saadetinin yükseleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada birinin turşu yediğini görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada sarmısak turşusu görmek ağız tadının kaçacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments