Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem turşusu görmek

Rüyada badem turşusu görmek

Rüyada badem turşusu görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, hem de zengin biri olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada badem turşusu gördüyseniz:

  • Hassas davranmanız durumunda bazı ilişkilerinizi güçlendirme fırsatı doğabilir.

Rüyada badem turşusu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada çiçek açmış badem ağacı görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada buzlu badem görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine inanılır.

Rüyada badem şekeri yemek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, umutsuzluk yaşanacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına yorulur.

Rüyada beyaz badem şekeri görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada badem fındık yemek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kuru badem kırmak eksiklerinin farkına varacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine rivayet eder.

Rüyada badem ağacına çıkmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments