Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açığa alınmak

Rüyada açığa alınmak

Rüyada açığa alınmak darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada açığa alınmak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz ise neredeyse en üst noktasında bulunuyor.

Rüyada açığa alınmak kötü günlerini arkasında bırakacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine inanılır.

Rüyada alçıya alınmak dertlerinin günden güne artacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni işe alınmak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, işinde büyük başarılar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada alında kıl görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada böbreği alınmak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına delalet eder.

Rüyada alında şişlik görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada omuzlara alınmak mutlu günlerin yakında olduğuna, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments