Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin terlik giydiğini görmek

Rüyada birinin terlik giydiğini görmek

Rüyada birinin terlik giydiğini görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, prestij kazanacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin terlik giydiğini gördüyseniz:

  • Hayatınız daha rahat bir şekil kazanıyor.

Rüyada erkek terliği giymek kazanılan paranın artacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine işaret eder.

Rüyada taşlı terlik giymek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar terlik giymek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada ayağa terlik giymek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada farklı terlik giymek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Rüyada krem rengi terlik giymek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, yardımın alınacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada parlak terlik giymek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yeni kapılar açılacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına terlik giydirmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, günahlara, yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments