Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa terlik giymek

Rüyada ayağa terlik giymek

Rüyada ayağa terlik giymek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, rakiplerini geride bırakacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, istediği noktalara ulaşacağına, isteklerini yerine getireceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada ayağa terlik giymek gördüyseniz:

  • Kendinize dönük manevi dünyanız ağırlık kazanabilir.

Rüyada ayağa terlik giymek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağına terlik giymek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulur.

Rüyada ayağına büyük terlik giymek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayağında terlik görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağındaki terliği kaybetmek alınan borçların ödenemeyeceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada ayağından terlik çıkarmak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Rüyada bir ayağında terlik görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine işarettir.

Rüyada birinin terlik giydiğini görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments