Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alın teri görmek

Rüyada alın teri görmek

Rüyada alın teri görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada alın teri gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri açıkça dile getirebilirsiniz.

Rüyada alın teri görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaş alınması görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeni alınmış ev görmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine yorulur.

Rüyada kaş alınmış görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada askere alınmamak neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada alın yazısı görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeni alınan ev görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınava alınmamak hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments