Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni alınmış ev görmek

Rüyada yeni alınmış ev görmek

Rüyada yeni alınmış ev görmek geleceğe dair planlar yapacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, darlanacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine yorulur.

Rüyada yeni alınmış ev gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya eğilimlisiniz.

Rüyada yeni alınmış ev görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işarettir.

Rüyada yeni alınan ev görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni alınmış kıyafet görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna delalettir.

Rüyada yeni alınmış çanta görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni alınan ayakkabı görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Rüyada yeni alınmış araba görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni alınmış ayakkabı görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments