Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş alınmış görmek

Rüyada kaş alınmış görmek

Rüyada kaş alınmış görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine işarettir.

Rüyada kaş alınmış gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Rüyada kaş alınması görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına alamet eder.

Rüyada kaşı alınmış erkek görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kaş alınmasını görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşlarının alınmış olduğunu görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada alınmış kaş görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işarettir.

Rüyada kaş alınmış görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşı alınmış görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine işaret eder.

Rüyada kaşları alınmış görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, ailesini kaybedeceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments