Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alın yazısı görmek

Rüyada alın yazısı görmek

Rüyada alın yazısı görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, yepyeni biri haline geleceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına işarettir.

Rüyada alın yazısı gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri, delilleri ya da ipuçlarını görmezden gelmeye çalışan kişiler akıllı bahaneler üretebilir.

Rüyada alın yazısı görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşları alınmış görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni alınan ev görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, can derdine düşeceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada kaşı alınmış erkek görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaş alınmasını görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işe alınmamak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yeni alınmış araba görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, sevdiklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni alınan ayakkabı görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, onların başarıları ile gururlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments