Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni alınan ev görmek

Rüyada yeni alınan ev görmek

Rüyada yeni alınan ev görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yeni alınan ev gördüyseniz:

  • Huzur ortamını sağlamak için sakin kalmak gerekiyor.

Rüyada yeni alınmış ev görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işarettir.

Rüyada yeni alınan ev görmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yeni alınmış çanta görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada yeni alınmış ayakkabı görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet eder.

Rüyada yeni alınmış kıyafet görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, yaşam tecrübesi edineceğine rivayet eder.

Rüyada yeni alınan ayakkabı görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni alınmış araba görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments