Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanın işediğini görmek

Rüyada tavşanın işediğini görmek

Rüyada tavşanın işediğini görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada tavşanın işediğini gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız projelere ya da anlaşmalara imza atmadan önce iki kere düşünmenizde fayda var.

Rüyada tavşanın işediğini görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada yavru köpeğin işediğini görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayağına işediğini görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Rüyada böcek işediğini görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının işediğini görmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokağa işediğini görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin suratına işediğini görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin işediğini görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, yersiz yere suçlanacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments