Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli tavşan görmek

Rüyada kirli tavşan görmek

Rüyada kirli tavşan görmek alım zorluğu yaşamayacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, gönlünce bir yaşamı olacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, helal lokma yiyeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada kirli tavşan gördüyseniz:

  • Söylenenler veya yorumlar doğru olmayabilir ya da bazı ilişkilerinizde bazı şeyler yanlış olabilir.

Rüyada kirli tavşan görmek işlerinin hafifleyeceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan öldüğünü görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz küçük tavşan görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına inanılır.

Rüyada tavşana marul yedirmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, ticaretinin gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan postu görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada beyaz tavşan öldürmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşan ve yavrusunu görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments