Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla birine ateş etmek

Rüyada tabancayla birine ateş etmek

Rüyada tabancayla birine ateş etmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, başının derde gireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada tabancayla birine ateş etmek gördüyseniz:

  • Pratik düşünceler üreteceksiniz.

Rüyada tabancayla birine ateş etmek onlara değer vereceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabanca ateş etmek güzelliklerle dolacağına, sorunların tarihe karışacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere işarettir.

Rüyada tabancayla ateş etmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, zarara gireceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla havaya ateş etmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, gelişmelerin olacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin tabancayla ateş ettiğini görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla ateş edildiğini görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, bir yere taşınmaya, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde tabanca olduğunu görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabanca satmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments