Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla ateş etmek

Rüyada tabancayla ateş etmek

Rüyada tabancayla ateş etmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, günah işleyeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, ticarete adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla ateş etmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi alabilmek için duygusal baskı uygulama ihtimaliniz var.

Rüyada tabancayla ateş edildiğini görmek kötü yola sapmayacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin tabancayla ateş ettiğini görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, oldukça uzun bir yolculuğa alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla ateş etmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına işarettir.

Rüyada tabanca ateş etmek işlerine bereket geleceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla birine ateş etmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla havaya ateş etmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, sevdiklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tabancayla kurşun atmak onunla mutlu bir hayat kuracağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada tabancayla vurularak ölmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments