Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş edilmesini görmek

Rüyada ateş edilmesini görmek

Rüyada ateş edilmesini görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kendi işini kuracağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş edilmesini gördüyseniz:

  • Son zamanlarda bir türlü istendiği gibi yürümeyen planlar, zamanında yerinde olmayan kişiler ya da belli işlerdeki aksaklıklar düzelmeye başlıyor.

Rüyada birinin ateş ettiğini görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret eder.

Rüyada silahla ateş edildiğini görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada size ateş edildiğini görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin tüfekle ateş ettiğini görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada üstüne ateş edildiğini görmek kazancın ikiye katlanacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya işaret etmektedir.

Rüyada havaya ateş ettiğini görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, bilgi sahibi olacağına, küskünlük yaşanacağına işarettir.

Rüyada kendini ateş edildiğini görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments