Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne ateş edildiğini görmek

Rüyada üstüne ateş edildiğini görmek

Rüyada üstüne ateş edildiğini görmek sorunların artacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Güvenilir kişilerle vakit geçirmeniz bazı konulara açıklık getirebilir.

Rüyada üstüne ateş edildiğini görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada üstüne ateş düşmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulmaktadır.

Rüyada havaya ateş edildiğini görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, kötü düşmana yorulmaktadır.

Rüyada birinin size ateş ettiğini görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kendine ateş ettiğini görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada silahla ateş ettiğini görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada uçaktan ateş edildiğini görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş edilmesi görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments