Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye su verdiğini görmek

Rüyada kediye su verdiğini görmek

Rüyada kediye su verdiğini görmek güzel zamanlar geçireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediye su verdiğini gördüyseniz:

  • Hiç durmadan problemli bir konuyu dile getirmeniz diğerleri için zorlayıcı bir durum olabilir.

Rüyada kediye su verdiğini görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, yıpranacağına delalettir.

Rüyada kediye ekmek verdiğini görmek haksızlık yapmayacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine delalettir.

Rüyada yavru kediye süt verdiğini görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına delalet eder.

Rüyada kediye zarar verdiğini görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada birinin su verdiğini görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, dinine bağlı kalacağına, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün su verdiğini görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin verdiği suyu içmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada güvercine su verdiğini görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments