Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alimi ziyaret etmek

Rüyada alimi ziyaret etmek

Rüyada alimi ziyaret etmek hasret içinde kalacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine delalettir.

Rüyada alimi ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinize katılmayan veya söylenilen her şeyin tersini savunan kişileri ikna etmek için çaba harcamanız gerekebilir.

Rüyada alimi ziyaret etmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, işe başlanacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada alimden dua almak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada alim eli öpmek borçların artacağına, dostlardan zarar görüleceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada alim mezarı görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada büyük alim görmek büyük bir işin sahibi olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada bir alimin elini öpmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, faydalı şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada dini aliminin elini öpmek geçim derdi yaşayacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada alimin öldüğünü görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, fakir çocukları giydireceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments