Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük alim görmek

Rüyada büyük alim görmek

Rüyada büyük alim görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük alim gördüyseniz:

  • Aslında biraz da kendinize güven eksikliğiniz var.

Rüyada büyük din alimi görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir alim görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına alamet eder.

Rüyada büyük alim görmek sorunlarının günden güne azalacağına, bir sınavdan geçileceğine, çok sevinçli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alim kadın görmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, borçlarını ödeyeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulur.

Rüyada bir alimin elini öpmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, çevrenizden takdir görmeye, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına alamet eder.

Rüyada alime hizmet etmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada alimden ders almak sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dini alim görmek mirasa, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments