Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alimin öldüğünü görmek

Rüyada alimin öldüğünü görmek

Rüyada alimin öldüğünü görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada alimin öldüğünü gördüyseniz:

  • Romantik ilişkileriniz için harcadığınız her dakikaya değer, zaman kaybı olarak görmemelisiniz.

Rüyada alimin öldüğünü görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada alim mezarı görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada alimle namaz kılmak âlim kimselerden feyz alacağına, insanlarla tartışacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine işaret eder.

Rüyada alim kadın görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işarettir.

Rüyada islam aliminin elini öpmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada alimden dua almak hastalıkların yakınına uğramayacağına, işinin yoluna gireceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada alimden hediye almak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada bir alimi görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments