Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye vurduğunu görmek

Rüyada kediye vurduğunu görmek

Rüyada kediye vurduğunu görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına delalettir.

Rüyada kediye vurduğunu gördüyseniz:

  • Yalnız devam etmeniz durumunda beklemediğiniz kapılar aralanabilir.

Rüyada kediye vurduğunu görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılana vurduğunu görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğanın vurduğunu görmek büyük özgüven kazanacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karga vurduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını sıfıra vurdurmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işarettir.

Rüyada birine vurduğunu görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına yorulur.

Rüyada arabayı vurduğunu görmek ruhsal olarak etkileneceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments