Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sizinle ilgilendiğini görmek

Rüyada birinin sizinle ilgilendiğini görmek

Rüyada birinin sizinle ilgilendiğini görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sinirlerinin yıpranacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, arzuların yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sizinle ilgilendiğini gördüyseniz:

  • Üzerinize gelen kişilere aynı hızla cevap vermeniz olayların büyümesine neden olabilir.

Rüyada birinin sizinle ilgilendiğini görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilgi duyduğun kızı görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilgi göstermek çok büyük bir şok yaşayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilgisiz davranmak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada başkasına ilgi duymak eşler arasında bir soğukluk olacağına, dertlerin son bulacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle ilgili haber duymak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altınla ilgili konuşmak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden ilgi görmek rakiplerin alt edileceğine, projenin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments