Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sizi kokladığını görmek

Rüyada birinin sizi kokladığını görmek

Rüyada birinin sizi kokladığını görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sizi kokladığını gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınız suçluları ortaya çıkartarak, suçsuzların özgür kalmasına yardım edebilir.

Rüyada birinin sizi kokladığını görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin size sarıldığını görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, çoluk çocuğa karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sizi kıskandığını görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sizi beklediğini görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada köpeğin sizi kovaladığını görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin size yüzük taktığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işarettir.

Rüyada birinin sizi öldüğünü görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine işarettir.

Rüyada birinin size çiçek verdiğini görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments