Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sizden uzaklaştığını görmek

Rüyada birinin sizden uzaklaştığını görmek

Rüyada birinin sizden uzaklaştığını görmek başarının adım adım yaklaşacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, manevi olarak da yıpranacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet eder.

Rüyada birinin sizden uzaklaştığını gördüyseniz:

  • Emek vermekten kaçınmamalısınız.

Rüyada birinin sizden uzaklaştığını görmek adını herkese duyuracağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sizden yardım istediğini görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada size yalan söylendiğini görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin sizi öptüğünü görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işarettir.

Rüyada sizden kaçan birini görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada birinin sizi öldürdüğünü görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine alamet eder.

Rüyada birinin size yalan söylediğini görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin size büyü yaptığını görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments