Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın sizi öptüğünü görmek

Rüyada bir kızın sizi öptüğünü görmek

Rüyada bir kızın sizi öptüğünü görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın sizi öptüğünü gördüyseniz:

  • Romantik bir randevu ya da görüşme hayata iyimser bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada bir kızın sizi öptüğünü görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine inanılır.

Rüyada birinin size su verdiğini görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sizi öldüğünü görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin size sarıldığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada birinin sizden yardım istemek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada birinin size silah çektiğini görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yüzünün güleceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin size terlik hediye ettiğini görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sizi izlediğini görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, önemli bir lider haline geleceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments