Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin size baktığını görmek

Rüyada birinin size baktığını görmek

Rüyada birinin size baktığını görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin size baktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada sizden kaçan birini görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin size tatlı ikram ettiğini görmek dünya malına kavuşulacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinizin sizi aldattığını görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine alamet eder.

Rüyada birinin sizden yardım istemek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine işarettir.

Rüyada birinin size saldırdığını görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, karlı işlere gireceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinin sizi boğduğunu görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada size büyü yapıldığını görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin sizi kovaladığını görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments