Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada size gülen birini görmek

Rüyada size gülen birini görmek

Rüyada size gülen birini görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada size gülen birini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çok fazla seçeneğiniz olması yanlış yapma ya da tuzağa düşme riskinizi çoğaltıyor.

Rüyada size gülen birini görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada birinin sizi boğduğunu görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işarettir.

Rüyada bir adamın sizi kovaladığını görmek işlerinin yarım kalacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, daha güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada size aşık olan kişiyi görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada birinin sizden para istediğini görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin sizi öptüğünü görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine inanılır.

Rüyada birinin sizi koruduğunu görmek daima ona hürmet göstereceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada birinin size çiçek verdiğini görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments