Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin size silah çektiğini görmek

Rüyada birinin size silah çektiğini görmek

Rüyada birinin size silah çektiğini görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, ün ve itibar sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada birinin size silah çektiğini gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Rüyada birinin size silah çektiğini görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin silah çektiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin silah çektiğini görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin size güldüğünü görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına delalettir.

Rüyada birinin sizi öldürdüğünü görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada birinin sizi beklediğini görmek dualarının kabul olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sizden hoşlandığını görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, amacına nail olacağına işaret eder.

Rüyada bir kızın sizi öptüğünü görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments