Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin siyah ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada birinin siyah ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada birinin siyah ayakkabı giydiğini görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına işaret eder.

Rüyada birinin siyah ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • İşyerinizde, bazı arkadaşlarınızın sizi çekememelerinden ya da kıskanmalarından kaynaklanacak bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada siyah lastik ayakkabı giymek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak siyah ayakkabı giymek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada başkasının siyah ayakkabı giydiğini görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek aile içinde de bereketin artacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, ekmeğinin de artacağına delalet eder.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, ruhani önderlik yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments