Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının siyah ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada başkasının siyah ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada başkasının siyah ayakkabı giydiğini görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, yardımının olacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yeni şeyler deneneceğine yorulur.

Rüyada başkasının siyah ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Belirsizlikler sizi yavaşlatabilir.

Rüyada siyah elbise ve ayakkabı giymek kolaylığa kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz ayakkabı giymek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza delalettir.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin siyah ayakkabı giydiğini görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah erkek ayakkabısı giymek maaşının artacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, istediği oranda da eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ayakkabı giydiğini görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments