Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında dövme görmek

Rüyada sırtında dövme görmek

Rüyada sırtında dövme görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, ortalığın karışacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına delalettir.

Rüyada sırtında dövme gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın ciddi bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada sırtına dövme yaptırmak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına inanılır.

Rüyada sırtta dövme görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, borçlanılacağına, de zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında dövme görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırta dövme yaptırmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kolda dövme görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments