Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazılı sınava girdiğini görmek

Rüyada yazılı sınava girdiğini görmek

Rüyada yazılı sınava girdiğini görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, iç açıcı sözlere, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada yazılı sınava girdiğini gördüyseniz:

  • Para açısından şans yüzünüze gülüyor.

Rüyada yazılı sınava girdiğini görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada girdiğin sınavı kazandığını görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada girdiğin bir sınavı kaybetmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işaret eder.

Rüyada sürekli sınava girdiğini görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, umutsuzluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üniversitede sınava girdiğini görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, borçların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada girdiğin sınavı görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının sınava girdiğini görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, iflasın eşiğine geleceğine, kesesinin dolacağına işarettir.

Rüyada birinin sınava girdiğini görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments