Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada girdiğin sınavı kazanamamak

Rüyada girdiğin sınavı kazanamamak

Rüyada girdiğin sınavı kazanamamak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, bolluğun sürekli olacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada girdiğin sınavı kazanamamak gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı olmalı, kimsenin söylediğine veya baskı koyduğu yöne göre ilerlememelisiniz.

Rüyada girdiği sınavı kazanamamak aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, başarılı adımlar atılacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine delalet eder.

Rüyada girdiğin sınavı kazanamamak iyilik bulacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavı kazanamamak haneye bolluk ve bereket geleceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, çok kötü günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kpss sınavını kazanamamak uykusuz ve halsiz düşeceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, çok büyük yenilikler yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir sınavı kazanamamak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınav kazanamamak işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına işaret eder.

Rüyada sınavda kazanamamak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek sağlığına kavuşacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments