Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elini sıktığını görmek

Rüyada birinin elini sıktığını görmek

Rüyada birinin elini sıktığını görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elini sıktığını gördüyseniz:

  • Kendinize olan saygınızı ya da öz güveninizi yitirmemek için bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada başbakanın elini sıktığını görmek yıkılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada birinin elini sıktığını görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini sık görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sık sık elbise değiştirmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına işarettir.

Rüyada birinin boğazını sıktığını görmek yarar sağlamayacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sık sık kıyafet değiştirmek yetkili bir göreve atanacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada siyah nokta sıktığını görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıkma börek görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments