Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sesli ağladığını görmek

Rüyada birinin sesli ağladığını görmek

Rüyada birinin sesli ağladığını görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sesli ağladığını gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişe inanan kişilerle bir arada olmanızda fayda var.

Rüyada sessizce çok ağlamak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada birinin sesli ağladığını görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada çok sesli ağlamak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye sessizce ağlamak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada sessizce ağladığını görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sesli ağladığını görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada sesli ağlamak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işarettir.

Rüyada sesle ağlamak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments