Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sessizce ağladığını görmek

Rüyada sessizce ağladığını görmek

Rüyada sessizce ağladığını görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına tabir olunur.

Rüyada sessizce ağladığını gördüyseniz:

  • Karşı cinsle yeni ilişkiler geliştirebilir ya da mevcut olanı mükemmel hale getirebilirsiniz.

Rüyada çok sesli ağlamak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye sesli ağlamak kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sesli sesli ağlamak kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek sesle ağladığını görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada sesli ağlamak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret eder.

Rüyada sesli bir şekilde ağlamak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ölüye sessizce ağlamak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sesle ağlamak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments